Softwareudvikler – sæt retningen for specialiserede løsninger i finanssektoren

Har du lyst til at udvikle dig i en stilling, hvor du kan blive klog på finanssektoren og kapitalmarkedsområdet? Og kunne du tænke dig at blive en del af et fantastisk team med gode kolleger, der altid har hinandens ryg?

Lokation: Fredericia

Softwareudvikler – sæt retningen for specialiserede løsninger i finanssektoren

Så grib chancen for at blive en del af Team Settlement – her får du masser af udfordringer, mulighed for at udforske teknologier og chancen for løbende at specialisere dig som udvikler!

Velkommen til Team Settlement

Du kan se frem til at blive en del af et agilt team bestående af 5 softwareudviklere, 1 forretningskonsulent, 1 Product Owner og 1 manager. Sammen laver vi specialiserede løsninger til afvikling af værdipapirer, og derfor har vi et meget tæt samarbejde med banker og brugere, samt et godt kendskab til kapitalmarkedsområdet.

Vi arbejder efter Scrum-principper, og vores processer er lige så stærke som vores sammenhold. Her er vi nemlig en god blanding af både lidt og meget erfarne kolleger, der altid er klar til at dele viden med hinanden.

Teamet har en åben og humoristisk dialog i deres samarbejde. Så hvis du kan lide et godt grin, er jeg sikker på, du passer lige ind” fortæller senior manager Inge W. Licht.

Vores tech stack dækker bl.a. Java/Spring Boot, Jenkins, OpenShift ovenpå Kubernetes, Angular, Git, og meget mere. Vi arbejder med en bred tool stack, og der er plads og tid til, at du kan blive onboardet i den.

Du udvikler nye løsninger på tværs af platforme

Som udvikler i Team Settlement kommer du til at arbejde på flere platforme, når du udvikler og igangsætter nye spændende løsninger og fejlretter på de eksisterende.

I en hverdag, hvor du arbejder i sprints, vil du sammen med resten af teamet definere opgaver, udvikle løsninger, lave reviews og præsentere løsninger for vores kunder.

Helt konkret kan du se frem til at:

  • løse userstories fra backloggen
  • løse opgaver på Platform 2.0 backend (Java, Springboot)
  • løse opgaver på frontend i Angular
  • være aktiv på teamets Scrum-events
  • byde ind med arkitektonisk viden (fx Domain-Driven Design)
  • indgå i det daglige arbejde med service og support af banker og brugere.

Hvad arbejder vi på lige nu?

I Teamet arbejder vi aktuelt med at udvikle systemer til at automatisere og effektivisere bankernes processer i forbindelse med flyt af værdipapirer. En spændende opgave, der ligeledes sikrer understøttelse af fremtidens internationale standarder indenfor Settlement.

En rolle med plads til udvikling

Vi sørger selvfølgelig for, at du kommer godt fra start. Du får et skræddersyet onboarding-program og en fast buddy i forløbet. Og hvis du ikke kender til kapitalmarkeder – og det forventer vi ikke, at du gør – så skal vi nok sørge for, du kommer til det. Du får rig mulighed for kontinuerligt at styrke din faglighed gennem sparring med andre ligesindede it-talenter, der interesserer sig for netop de ting, du gør. Du har mange rigtigt gode karrieremuligheder foran dig i Bankdata med muligheder for specialisering eller videreudvikling.

Samtidig har vi værdien ”Det hele menneske”. Det betyder, at det er vigtigt for os, at du trives såvel på job som privat. Her er en 36-timers arbejdsuge og mulighed for hjemmearbejde med til at få det hele til at spille – men vi værdsætter også den daglige kollegiale sparring, fejring af vores succeser og de gode grin, vi får på kontoret i Fredericia.

Nysgerrig softwareudvikler med et par års erfaring

Du har en IT-faglig uddannelse indenfor softwareudvikling, og du har formentlig allerede et par års professionel erfaring med Java eller C#/.NET. Du brænder for backendudvikling, men trives også med at byde ind med frontendudvikling efter behov. Gennem dit arbejde har du måske også tilegnet dig viden om DevOps, Domain-Driven Design og Clean Code, og du er vant til at arbejde i CI/CD-miljøer og med unit- og integrationstesting.

Du er reflekterende og har lyst til at lære og udvikle dig. Og så er du en holdspiller med godt humør, der ikke er bange for at udfordre – men samtidig forstår du at være involverende og ved, hvordan man sparrer med kunder og kolleger omkring produkter og løsninger.

Er du vores nye softwareudvikler?

Så send os dit CV og evt. et link til relevante GitHub projekter allerede i dag via nedenstående link.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager – Securities & Custody Inge W. Licht på +45 2727 1121 eller iwl@bankdata.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.