Student Software Developer - med Java kompetencer

Vi bygger fremtidens digitale bank. Og det betyder, at vi skal arbejde med de nyeste teknologier og værktøjer. Det betyder også, at nogen skal lære os det – er det dig?

Lokation: Aarhus

Student Software Developer - med Java kompetencer

Så bliv en del af et nyt team i Bankdata, hvor du får fantastiske kolleger, socialt sammenhold og gode muligheder for at udvikle dig, alt sammen i en moderne virksomhed med moderne rammer.

 

Vær med til at skabe fremtiden for dine kollegaer 

Er du passioneret omkring softwareudvikling og klar til at lære fra de bedste?

Bankdata søger nu en engageret studentermedhjælper, der er klar til at dykke ned i softwareudviklingens verden, understøtte vores teams og bidrage til udviklingen af fremtidens bankteknologier.

Eksempler på opgaver du kommer til at arbejde med

  • Med til at udvikle nye microservices og Rest API’er i samarbejde med resten af teamet
  • Udvidelse eller opgradering af eksisterende kørende microservices eller API’er
  • Udarbejdelse af Proof of Concept på en Event Driven Arkitektur
  • Hjælpe teamet med at dygtiggøre sig indenfor nye teknologier og tendenser indenfor softwareudvikling. Fx ved mere effektive og automatiserede pipelines, AI generet kode eller en helt 3. ting

 

Bliv ekspert i både at kortlægge og kode  

Som studentermedhjælper i Bankdata får du en unik mulighed for at blive en del af et innovativt miljø, hvor læring og personlig udvikling er i fokus.

Du vil arbejde sammen med erfarne udviklere og en produktansvarlig i vores åbne og dynamiske kontorer i Aarhus.

Her vil du få chancen for at bidrage til teamets succes og spille en rolle i integrationen af nye værktøjer og teknologier, der fremtidssikrer virksomheden.

Vi forestiller os du arbejder 1-2 dage om ugen på kontoret, gerne mere i ferieperioder, og vi tager naturligvis hensyn til eksamener, større opgaver mv i planlægningen af din arbejdstid.

Dine arbejdsdage vil være varierede, hvor du både vil assistere i udviklingsprojekter, deltage i arbejdsgrupper og supportere kolleger med teknisk assistance.

For at trives i rollen ser vi gerne, at du:

  • Er i gang med en relevant uddannelse inden for IT eller softwareudvikling (f.eks. datalogi, datamatiker eller lignende).
  • Har en stærk interesse i softwareudvikling og ønsker at lære mere om agil udvikling, DevOps, Rest API’er, Kubernetes, Microservices, Spring Boot, og Azure.
  • Er proaktiv, samarbejdsvillig og har et godt servicegen.

 

Fokus på din personlige udvikling

I Bankdata vægter vi din udvikling højt og tilbyder derfor adgang til uddannelsesressourcer samt mulighed for at dedikere en del af din tid til kompetenceudvikling.

Du bliver en del af en organisation, der opererer på tværs af mange forskellige teknologier og arbejdsgrupper, hvilket giver dig rig mulighed for at udforske og udvikle dine færdigheder.

Udover det faglige fællesskab er der rig mulighed for at deltage i sociale aktiviteter, som f.eks. julefrokoster, sommerfester og diverse personaleforeninger.

 

Interesseret?  

Er du interesseret i at blive en del af vores team?
Kontakt Senior Manager Nichlas Busch Nørgaard på +45 6077 5631 eller via e-mail nbn@bankdata.dk for yderligere information.

Send din ansøgning og dit CV via det angivne link så hurtigt som muligt, da vi vurderer ansøgninger løbende.

Bliv en del af Bankdata, og tag det første skridt mod en spændende karriere inden for softwareudvikling!

Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

Velkommen til Bankdata

Bankdata bygger software til finanssektoren. Vi er næsten 1000 kolleger på holdet, og vi udvikler digitale produkter, platforme og infrastruktur, som ca. hver tredje dansker, 200.000 virksomheder og flere tusinde bankansatte bruger hver dag.

Vi tror på struktureret personlig udvikling, et stærkt kollegialt fællesskab og at ambitiøse medarbejdere med fleksible og bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre. Bliv klogere på arbejdslivet i Bankdata her.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.