Manager – dyk ned i spændingsfeltet mellem IT og ledelse

Vil du understøtte et solidt og fagligt stærkt udviklingsteam, der arbejder med skatterapportering? Og har du lyst til at være med til at udarbejde strategien for den videre flytning af teamets systemer fra Mainframe til en moderne OpenShift-platform?

Lokation: Fredericia

Manager – dyk ned i spændingsfeltet mellem IT og ledelse

Så har du nu chancen for at holde dit faglige IT-sværd skarpt, mens du leder et sammentømret og velfungerende team.
 

Velkommen til Bankdata og team Tax Reporting

Fra vores kontor i Fredericia bliver du en del af vores Tax Reporting team, der arbejder med skatterapportering og -indberetning. Vi er pt 8 kolleger, som længe har arbejdet sammen og kender hinandens styrker og kompetencer.

Her har vi en god uformel tone, og vi gør meget for at have en sjov og udfordrende hverdag, hvor der altid er plads til et godt grin.

”Teamet er solidt i både sin faglighed og sit samarbejde – og den egentlige ledelsesrolle bliver at understøtte og supportere de virkelig gode takter, mere end at skulle forandre og udvikle.” – Jesper Glogauer, VP Securities and Custody

Du bliver desuden en del af et erfarent lederteam på 5 andre managers, som mødes regelmæssigt og drøfter strategier og sparrer om både menneskelige og faglige udfordringer.

 

Faglig fordybelse og menneskelig ledelse

Som vores nye Manager kommer du til at arbejde i spændingsfeltet mellem ledelse, strategi og teknologi – nogenlunde ligeligt. Det betyder, at du kommer til at være tæt forbundet med dit team, både når det gælder det faglige område, men også når det drejer sig om individuel udvikling og motivation. Samtidig får du masser af interaktion med både interne og eksterne kunder og leverandører.  

Mere specifikt kommer du til at:

  • lave skarpe prioriteringer i forbindelse med den nye platform – hvad skal flyttes over nu, og hvad skal vente
  • holde møder med kunder, både interne og eksterne, så vi får afklaret behov og løsningsmodeller på platformen
  • sætte dig ind i produktområdet, teknologi-stakken og den måde, systemerne passer ind i kapitalmarkedsområdet
  • motivere og engagere teamet og støtte dem fagligt og personligt, så vi i så høj grad som muligt kan sørge for, at de bliver 100-meter-mestre på den nye platform.

”Vi tror på, at en manager skal have fingeren på den faglige puls for at lede et team godt – derfor får du masser af muligheder for at holde fagligheden skarp.” – Jesper Glogauer, VP

 

Tag skridtet videre – på sigt

På den længere bane vil du få mulighed for at blive leder for flere teams, ligesom du kan blive Senior Manager. Med det store interne og eksterne netværk og en bred indsigt i Bankdatas afdelinger og områder har du gode rammer for at avancere i graderne, hvis du har disse ambitioner.

 

Du har styr på IT og teknologi og lyst til at lede et team

Det vigtigste i den her rolle er, at du har et stærkt, fagligt IT-gen, så du kan sætte dig ind i nye teknologier og forstå den udvikling, dit team er på. Og så forstår du selvfølgelig vigtigheden af at understøtte et team med det formål at løfte dem endnu højere op og holde på dygtige medarbejdere.

Som person er du udadvendt og formår at kommunikere med mange forskellige mennesker og formidle svære faglige områder til mere håndgribelige termer. Samtidig er du er en stærk stakeholder manager og kan begå dig blandt både ledelse, kunder og leverandører.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en baggrund i IT
  • har en god forretningsforståelse, så du forstår, hvordan moderne IT-værktøjer bidrager til virksomhedens værdi
  • kan udarbejde en business case og herudaf vurdere værdien af flytningen til nye platforme
  • eventuelt har arbejdet i en lignende stilling, som fx projektleder, teamleder, Product Owner, Scrum Master, manager – men det er ikke altafgørende.

 

Er du vores nye Manager?

Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jesper Glogauer, VP i Securities and Custody +45 7924 2291 eller mail til jgl@bankdata.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig.